Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megvenné egy használt bolt...

Megvenné egy használt bolt ezt a konfig-ot?

Figyelt kérdés

Pentium 4 2.8Ghz procc

Ati radeon 9600pro atlantis 256mb (a limitált széria)

1G ddr1-es ramm

alapról nem tudok mit mondani

400-as táp

ha igen kb menyiért szerintetek?

2009. aug. 11. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a nyár elején adtam be régi gépemet, ami körülbelül hasonló ehhez és 13-at adtak érte.
2009. aug. 11. 22:11
 2/2 anonim ***** válasza:

bolttól függ az, h beveszik-e, az árral együtt, elég eltérő ez is,

én még vagy 4 éve jártam úgy, hogy egy 128-as sd ramot, és egy 1ghz-s cerka procit bevittem 2 boltba is, az egyikben egyiket sem látták szívesen, a másikban a prociért 900ft-t adtak volna, a ramot meg csak bizományiba vették volna be, azaz akkor fizetnek, ha eladták. a procit beadtam, 1 hónapig ott volt teszten, majd azzal, hogy le van sarkazva, és nem jó, visszadobták.

bementem egy harmadik boltba, ott a ramért 1800ft-t, a prociért 2900ft-t kínáltak, ha jó. 2nap alatt letesztelték, és azonnal ki is fizették a 4700ft-t!

2009. aug. 11. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!