Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meghalt a pendrive-om?

Meghalt a pendrive-om?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!!

Olyan problémám lenne, hogy behalt a pendrive-om. Amikor csatlakoztatom a géphez, akkor felismeri a hardvert, de nem olvassa be a tartalmát. Ha Sajátgépből próbálom meg megnyitni, akkor kiírja, hogy nincs megformázva, kvánom-e megformázni. Ezután ha formázni akarom pedig azt írja, hogy a meghajtóban nincs lemez. Próbáltam USB Disk Storage progival is formázni már, de mivel magát a meghajtót nem látja, így ez sem ment. Szerintetek kuka, vagy van még esélyem?? Előre is köszi a segítséget!

2009. aug. 11. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáld így formázni>>> Sajátgép/Kezelés/lemezkezelés...itt jobbklikk és formázás...
2009. aug. 11. 21:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Már próbáltam így is, de magát a meghajtót sem ismeri fel a gép, annak ellenére, hogy amikor bedugom a pendrive-ot, akkor kiírja, hogy hardver csatlakoztatva.
2009. aug. 12. 06:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Eddig működött ugyanabban az USB portban? Ha előlapi csatlakozóba dugod, próbáltad már hátra is bedugni? Lehet, hogy neked is csak az előlapi van rosszul bekötve.
2009. aug. 12. 08:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Már próbálkoztam 3-4 gépen is, de mindegyiknél ez volt a helyzet! Megnézettem a melóhelyen az informatikusokkal, és ők sem tudtak mit kezdeni vele, úgyhogy kuka. :(
2009. aug. 13. 06:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Le szoktad választani? A pendrive-ok egy ideig tűrik, de utána csúnya mód meghalnak, ha nem választod le őket még mielött kihúznád a gépből.

Nem feltétlen kell különleges program, próbálj meg rajta új particiót létrehozni -nem pedig leformázni azt-.

2009. aug. 15. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!