Lenovo 580GC notebook.15,6", HD LED, CPU:Intel Corei3-2328M+HM76, Ram:4GB, HDD:1 TB, Camera HD VGA:Integrált, Operációsrendszer:DOS (134.990 Ft) Megvegyem?
Figyelt kérdés
Nem nagyon értek hozzá mi az az integrált... Mekkora videokártyája. Meg nekem kicsit csúnyácska a formája? nem??? Meg blootuth meg wifi is van benne??2012. nov. 2. 15:57
1/6 Komplikato válasza:
Ennyiért elég drága, ilyen árban szokott lenni Acerből vagy akár más gyártótól is Geforce 520/630 vagy Radeon HD66xx szintű videokártya*. Ha integrált, akkor nincs saját memóriája, a rendszerből vesz el, és persze játékra csak nagyon korlátozottan alkalmas.
*Igaz, azokban vélhetőleg gyengébb, Pentium proci lesz.
2/6 A kérdező kommentje:
Én nem játék gépezésre használnám hanem HD Videók nézésére , Online játékok farmerama... Windows 7 fusson ennyi kb. Meg kinézete legyen... meg részletre venném. Mekkora a lassúsága ha egy videókártya integrált???
2012. nov. 2. 17:17
3/6 A kérdező kommentje:
Azt írják hogy kevesebbet fogyaszt. Meg ha valami dedikált akkor ha simán internetezek átvált integráltra????
2012. nov. 2. 17:18
4/6 anonim válasza:
A Lenovo a hiresen megbízható és hosszú évekig használható IBM Thinkpadok utóda. Én a minap láttam egyet, de most nincs rá pénzem, pedig megvettem volna. Ha a hosszú ideig megbízható működést nézed, nem drága.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív kommentedet jöhetnek még...
2012. nov. 2. 17:37
6/6 anonim válasza:
én is pont most nézem az auchan újságba :DDD szemezek vele, ezek közül amik itt vannak ez tűnik a legjobbnak, bár sajnos én se nagyon értek hozzá, de az 1TB merevlemez elég vonzó meg az intelcore i3 proci is. kár hogy nincs több asus ebben az ujságban, legszívesebben azt vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!