Kobra9 kérdése:
Miért van kékhalál miután felraktam a videókártya legfrisseb driverét?
Figyelt kérdés
Tehát az Nvidia érte hogy frissítsem a grafikus driverét én frissítettem és mikor újraindult rá megyek valamire és kékhalált ad.Most viszaraktam az elötte lévő verziót és most meg annyira szaggat az összes játék hogy valami elmondhatatlan pl.Minecraftban 100-150 fpsem volt most meg van 2-9fps Mit tegyek?2012. nov. 2. 10:58
1/5 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt. HD 6750-em van és irta a gép hogy lehet frissiteni. Frissitettem aztán ujrainditás után sok kékhalál akadt elég sok minden. Szóval windows újra és a cd-n lévő cumót raktam fel. Most megint itt irja a magáét és nem tudom hogy felrakjam e.
2/5 MaXXeGee válasza:
Ahogy előttem is mondták, nyertél egy újratelepítést, és használd a hozzá kiadott drivert. Én is jártam hasonlóan ... aztán 1 évvel és sokadik Catalyst verzióval később jött egy olyan amivel nem produkálta ezt.
Rájöttem, hogy a nagypapának igaza volt: Ami nem romlott el, azt ne javítsd!
3/5 A kérdező kommentje:
Hát most pont most jött ki egy új driver azt megpróbálom és
leírom h történik!
2012. nov. 2. 11:39
4/5 A kérdező kommentje:
ugyanaz:(Egyébként én úgy oldottam meg h nem raktam újra a gépet hanem a cdről felraktam a régi drivert és úgy jó vagy tudom még mondani a rendszer visszaállítást!
2012. nov. 2. 12:01
5/5 A kérdező kommentje:
Hány gb Ramot ajánlotok tehát pénzem van rá a gépben van hely szóval akár 8GB RAMot is tudnék rakni bele szerintetek megéri vagy vegyek bele kisebbet?
2012. nov. 2. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!