Mit gondoltok, milyen ez a laptop?
2012. nov. 2. 08:31
1/12 nagy5000 válasza:
aha játékra simán elmenne vinné a cod 2 tőt meg szinte az öszes gtát
meg még egy csomó más mert a tesómnak is ilyet vetünk
szóval szerintem megéri
2/12 anonim válasza:
Nekem korrekt gépnek tűnik, még az ár is elmegy. Otthoni általános használatra simán jó.
3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2012. nov. 2. 08:49
4/12 anonim válasza:
Első generációs i5 nem a legjobb, ráadásul egy elég gyenge VGA van benne. És mindez 150 ezer... ennyiért sokkal jobbat lehet kapni.
5/12 A kérdező kommentje:
Akkor kérlek linkelj nekem. Nem nagyon értek ezekhez.
2012. nov. 2. 09:05
6/12 anonim válasza:
De mért pont laptop kell? Csak mert ennyi pénzért kiváló asztali PC-t lehetne összerakni, akár monitorral együtt, ami a mostani játékokat leginkább FullHD-ban viszi.
7/12 A kérdező kommentje:
Laptop azért kell, mert a gépet hordoznom kell. Kollégista leszek.
2012. nov. 2. 09:18
8/12 Közveszélyes Kontár válasza:
Igen nemtudom hogy dicsérheték fel egyes válaszolók nem jó vétel 150 ért
még windows al sem érné meg de nem figyeltem van e rajta
most ha nekem SiS integrált videokártyám lene laptopban és nekem böven megfelel akor másnak is ajánlom? akor is ha túlárazot?:)
azért ez nem így megy
enyiért ténleg modernebet és nagyobb játékteljesítményüt kapni
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor legyetek szívesek ajánljatok laptopokat amelyek hasonló árkategóriában vannak. Köszönöm előre is ! :)
2012. nov. 2. 09:35
10/12 Közveszélyes Kontár válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!