Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 5töl 10ezer forintig milyen...

Proog kérdése:

5töl 10ezer forintig milyen Video kártyák vannak?

Figyelt kérdés
4 éve az 512es Ati readon x1650pro series kártyát vadonat ujjonann 2500ft-ért raktaa gépembe a szerelö!Most ugyanez a szerelö Ajánlot nekem kártyát 5-50ezerig de engem az érdekel h 5és 10ezer közzöt milyen vidikari van?
2012. nov. 1. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha használt, akkor többféle kari lehetséges, de komoly kártyára nem lehet számítani. Újonnan viszont elég csirke teljesítményű kártyákat kapni ennyiért. Ha nagy mákod van a szerelővel, akkor 10k-ért kaphatsz egy HD4830-t vagy 8k körül egy HD4670-t (bár computer bontókban ennyiért még ilyeneket sem adnak). 5k-ért esetleg egy HD2600 szintű karit tudok elképzelni maximum. De erre így nem lehet konkrét választ adni...lényegében azt tesz bele, amit akar. 2500Ft-ért 4 éve egy vadiúj X1650pro meg számomra hihetetlenül hangzik.
2012. nov. 1. 18:50
 2/3 A kérdező kommentje:
hidd ell hogy nem hihetetlen!!:) igazábol én sem értem h mért ovlt ilyen olcso mert tényleg egy jo kis video kari..Elvileg a cége nagyon alacson áron szerzi be...szal hiehetetlen de igaz!! Gondoltam rákérdezek hátha valaki ad tippet :)
2012. nov. 1. 20:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Mondjuk számomra már a HD4680amit irtál számomra már az is nagy teljesitmény.. :) holott tudom h joval jobbakis vannak :)
2012. nov. 1. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!