Imperium Core i5 HD PC-ről vélemény?
Az, hogy marhaság, mivel ennél az értéknél a több nem feltétlen jobb. Ha van egy egér ami nem tud 2000 cpi-t az már egyből nem lesz jó vagy mi? Neked is ajánlom a PH!-s hsz-szt, abból elég sok kiderül. Nagyon sok ajánlott egér nem tud 2000-et.
Aztán ott van, hogy vajon mennyi értelem van 2000 cpi-nek? Ez felhasználó függő is, én már 800 felett nem látom értelmét(játszani meg 400-al szoktam) de szakfórumokon is ez a határ 1000-1200 szokott lenni a többségnél.
Énis 800-on használom, annyival is játszom, 2000-en játszottam régebben, de túlérzékeny volt nekem. Viszont azt éreztem, hogy pontosabb, a kisebb mozdulatokat is részletesebben "érezte".
Arra akartam utalni, hogy a jobb egerek általában 2000dpi fölött vannak, a 2000 alattiak kicsit komolytalanabbak, persze lehet hogy van ellenpélda.
És nyilván nem attól jó egy egér mert több pontot tapogat le, több más tulajdonság is meghatározza, hogy mennyire jó az adott egér, ezt csak mint viszonyítási alap hoztam fel.
"Arra akartam utalni, hogy a jobb egerek általában 2000dpi fölött vannak, a 2000 alattiak kicsit komolytalanabbak, persze lehet hogy van ellenpélda. "
Utalhatsz erre, de attól még nem lesz igaz, és még szépen fejeztem ki magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!