Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Külső 1 terás verbatim winches...

Imperfetto kérdése:

Külső 1 terás verbatim winchestert (usb B standard csatlakozó) bedugtam egyik nap és nem vette észre a Win7. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Sem a lemez- se pedig a eszközkezelőben nem látja. Probáltam másik PC-n ott sem sok sikerrel. Másik usb kábellel is. Nagyon nincs kedvem kidobni mert rajta van az életem.

Amikor bekapcsolom hallom ,hogy felpörög de aztán egy negyed óra után kuss van a dobozban. Elég rég vettem nem tudom garanciás e még, de nincs kedvem felnyitni és szerintem wattal sem állok olyan jól ,hogy betegyem a gépbe ,de ha az egyetlen megoldás ez akkor, megteszem csak reménykedek még valamiben amit nem probáltam.

2012. nov. 1. 15:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!