FullHD monitor olcsón?
Szeretnék venni számítógépet + monitort hozzá.
A gépben egy HD7850-es videokártya van.
Az lenne a kérdésem, hogy 40-50 ezer Ft-ból milyen monitorra futja, ami lehetőleg FullHD-ben jelenít meg, valamint, hogy egy ilyen kategóriájú monitor mennyire ad szép képet? Mennyire éri meg az árát? Vagy érdemesebb-e picivel drágább monitort venni?
Ha van valakinek tapasztalata, azt is szívesen veszem.
A monitor egyébként egy olyan géphez lenne, amit játékra és film nézésre használok.
40-50:D
enyiért már tökéletes képü IPS monitort kapsz nagy képátlóval 1920x1080 (full hd) vagy tán még nagyobb felbontással is találni
:D
Ej, akkor engem félre tájoltak..:)
Mennyi lenne egy a fent említett célokra megfelelő monitor? :)
Nem mondtam hogy olcsóbbat vegyél csak hogy ennyi elég rá:) drgábbat nem muszáj csak ha extra igényeid vanak
mobilon nemtudok ajánlani (késö este tudok laptopon ha nem lesz lasú net)
ipon webshopot nézegesd szerintem és ott IPS paneles monitorokat 22-23-24" col körül
25ezer kb. egy full hd tól kisebb felbontasú monitor ami még türhetö
30ezer körül vanak Full HD sok már
36-38ezertök vannak IPS esek
persze ezek csak kb.
szóval 40-50 ért jó bele válaszással
tökéletes választást csinálhatsz
Dell, Asus monitorokat ajánlom pl. de amugy Samsungokat kiemelten mert kedvenceim (csak mások általában nem ajánlják ha jól vetem észre)
azok nem ips esek amik 30ezres ársávban vannak szóval én sem azt mondom hogy költekez de ha majd találok egy szépet 38-42ezerért kb. akkor arra érdemes beruházni
én csak azon voltam "kiakadva" hogy többet is rászánál
és hogy ezt "olcsónak" cimezted kérdésben
ha lene majdnem 50ezernél többem monitora akkor nem bánák 40ezret rákölteni egý szép képü IPS re
akik ilyent használnak nagyon dicsérik
és nagy különbség van a sima régi TN aneles lapos monitorok és az új IPS paneles monirtorok közt
de persze én jól elvagyok az elavukt TN el is
és ha gondolod linkelek majd 30ezres TN eket is
Most találtam egy Acer G236HLBBD monitort. Képernyő átmérő: 23", a fullHD-t is támogatja, válaszidő: 5 ms.
36.000 ft
Ez megérné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!