Egy ilyen gépnek mekkora táp kell, hogy minden tökéletesen működjön?
NEC AD- 7280S OEM
HITACHI 500GB 7K1000.C 7200 RPM 16MB SATA2
MSI R7770 PMD1GD5 HD7770 GDDR5 PCIE vidikari
CSX 8192MB DDR3 1333MHZ CSXO-D3-LO-1333-8GB
AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ AM3 BOX BLACK EDITION
ASROCK 960GM-GS3 FX OEM
Egy jobb 400-as is elég lehet.
Mennyit szánnál tápra max, és alsó vagy felső tápos e a ház?
És Hexa elért mindenhova? igaz Vaya nem olyan magy ház
viszont szerintem inkább videokártyát garanciáztásd
meg persze tápot is meglehet nézetni garanciával vagy az egész gépet is nem?:)
persze ha neked jó a felesleges kiadás
"és amiatt vennék új tápot mert folyton kíirja nekem azt hogy a képernyőillesztő nem válaszolt majd helyreállt"
Ez nem feltétlen táphiba, más egyéb is lehet. Nekem nagyobb fogyasztású gépet visz tökéletesen egy 400-as Hexa.
Amúgy találkoztam már ezzel a gonddal az előző kártyámmal, driver frissítés megoldotta, ismerősömnél meg a gyári OC-s órajelet nem bírta a kártya(értelemszerűen ment vissza gariba).
Akkor már ajánlok pár tápot is:
25K-ig elég nagy a mozgás tér, van jó sok ajánlott táp. Legolcsóbban 13K körül egy Chieftec CTG-500, aztán 15K-ért FSP Raider 550, 16K-ért Corsair CX 500 Bronze, kb 20-ért Antec HCG-520, 22 fele Seasonic S12II 520W(ennek van 430-as verziója az is simán elég, csak nagyon minimálissal olcsóbb mint ez). 20K körül még ott a Be Quiet Straight Poer E9 400W, FSP AU-400/500 stb.
"amiatt vennék új tápot mert folyton kíirja nekem azt hogy a képernyőillesztő nem válaszolt majd helyreállt"
Ez BIZTOS, hogy nem a táp hibája. Ha jól sejtem, sosem játék közben (terhelés alatt) írja ki, hanem ha gyakorlatilag "semmit" sem csinálsz, pl itt a gyakorin megnyitsz egy kérdést, vagy máshol egy új weboldalt, tehát mindig az asztalon. Igazam van?
Mi az "hogy hogy" nézesd meg?:D
ugy hogy hibás valami és nem pedig a táp kevés "ugy"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!