A laptopomnak pár nap alatt Drasztikus teljesítmény-csökkenése volt. Mi lehet az oka? Hogyan oldjam meg?
Vírusra,Malwaréra gyanakodom.
Futass vírusírtót, utána malwarebytes anti-malware-t
Windows frissítés? Tiltsd le, ha utána javul, akkor az volt az.
Esetleg vírusirtó és/vagy tűzfal program is bekavarhat.
Ha meg ezek nincsenek akkor vírus, trójai vagy féreg is lassíthatja.
Asztali számítógéppel* (bocs teloval irok)
A töredezettségmentesítés semmit sem ért aztán én is a hűtesre hyanakodtam mert nem rég cseréltem procit és a proci cserélés során nem használtam pasztát (ami a tökéletes illeszkedés érdekében használatos) és igazábol a probléma csak a csere után kb két honappal jelentkezett szoval en a hűtéssel való gondot cáfolnám (plusz ventillátort beszereltem kinyitottam az ablakot...) mert a proci hőmérsékletét sikerült leszorítanom majd hogy nem 50fokra (amugy kb nekem is ez az 56-58fokos homerseklet volt a jellemző). Szóval szerintem a hutest hagyad es szerintem kezdj el a virusok utan kutatni amit nemsokara en is megteszek
ha lesz valami fejlemeny irjal mert erdekel ez a tema segitene a problemamba es bocs a helyes iras miatt mobillal irok.
Sok sikert varom a fejlemenyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!