Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Épitsek SLI-t? Vgay egykártyás...

Épitsek SLI-t? Vgay egykártyás rendszert

Figyelt kérdés

Van egy Gigabyte gtx260 oc 896mbos karim, és 4gb ramom kingmax, asus p5g41t-m lx laplapom egy E6700-as procival mindent eladok a kivéve a vgat és akor a ram/proci/lap kapnék kb 30 ezret meg még a van a szülöknél 60 ezrem.

Mit cwsniáljak vegyek egy 20 ezres lapot a procit nem tudom hogy amd-t vagy intelt kéne de ha intel akor a jo lenne egy i5 2400 vagy valami hasonlo ha meg amd akor phenom x4 vagy fx 4100-tól felfelé de ara gondoltam veszek még egy gtx260at és slibe kötöm milyen ötlet? vagy adjam el azt is és vegyek egy vgat ami kb olyan30 ezres árban van akár ahsználtan is vagy jo ez a gtx260 sli ha kiépitem vagy esetleg egy gtx4606480 vagy a gtx560ti vagy ami belefér. milyen lap kéne milyen shipsettel ami támogatná az sli-t és az amds procikkal nemlehet létrehozni az sli-t ugy hallotam . ez igaz? kb lenne rá 90 ezerFT-om és ház hdd nem kell se monitor talán egy hexa 500 as vagy valami erősebb az sli miatt. köszi és bocs a hülye fogalmazásért

2012. okt. 31. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Én elvesztettem a fonalat mi hol merre meddig, de ne foglalkozz az sli-vel, szóval ne ebbe az irányba indulj.
2012. okt. 31. 14:16
 2/6 A kérdező kommentje:
de én ara gondoltam csinálok egy gtx260 slit vagy egy gtx460/480 SLI-t miért nem jo ötlet? játékokban láttam a duplázz az fps-nél
2012. okt. 31. 14:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert ezért cserélni az egész hóbelevancot értelmetlen. Mennyibe kerül a két kártya, ezt kiszámoltad már? Jobb döntés lenne ennyiből egy ütőset venni.
2012. okt. 31. 15:22
 4/6 A kérdező kommentje:
egy vna már gtx260 ha megtartom még egyet tudnék venni 15 ezerért vagy eladom ezt és akkor egy gtx5xx-as vagy 6xx-as szériábol egyet és majd a egyszer kiépitek egyet de az amds procik csak a crossfire-t engedik az sli-t nem?
2012. okt. 31. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán ne gondolkozz sli vagy cf rendszerben, ha majd odajutsz hogy késöbb kiépitenél egy ilyet akkor is inkább jobb kártyát vegyél. Már egy szimpla rendszer annyiféle hibalehetőséget hordoz magában hogy néha ember legyen a talpán mire kitalálja mi is a hiba.

Ezt megfejeled még egy kártyával nem lesz ember aki neked megmondja mivel van baj. Az adott játékkal van gond, a táp, a lap, valamelyik kártya. Ráadásul a tesztekben fullos rendszereken tesztelik ezeket és az ehhez való lap és cpu sem olcsó. Kell még extra táp is, az sem olcsó és a végén ennek az eredménye hogy egyes játékokban (amivel lehet hogy sosem játszol majd) majd dupla fps-t kapsz, egyes játékokban meg 20%-ot növekszik az fps.

Hát fantasztikus.

Ilyen kártyás rendszerek olyanoknak célszerü akiknek minden teljesitmény kevés mert olyan progikat futtatnak amik ezt indokolják.

2012. okt. 31. 15:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem lehet hogy jobban járnék egy sima rendszerrel
2012. okt. 31. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!