Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » RAM vs youtube videók?

RAM vs youtube videók?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Néhány napja jártam a laptopommal egy szervízben, ahol kérdezték, hogy nem-e szeretném bővíteni a RAM-ot.

Kérdeztem, hogy az miért volna jó nekem? Jó, persze, gyorsabb lesz tőle a gépem, ezt tudom. :)

De eddig sem szenvedtem hátrány abból, ami most van. Viszont ezután azt válaszolta, hogy a letöltés is gyorsabb lesz (pl.: youtube videók megnézése).

Na már most az volna a kérdésem, hogy ez valós állítás volt a részéről?

Köszönöm!

2012. okt. 31. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, csak rád akartak sózni egy felesleges dolgot. Ha eddig se volt baj a géppel, akkor felesleges belepiszkálni és költeni rá.
2012. okt. 31. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:
57%
A youtube-os videók LEtöltéséhez Internet kell, a BEtöltéséhez valóban RAM, de ha van elegendő, akkor hiába teszel hozzá 2-4-8 gigát, semmi nem fog változni. Szerintem valamit félreértettél vagy át akartak vágni egy picikét.
2012. okt. 31. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Az meg általános tévhit, hogy a gép gyorsaságához a ramot kell bővíteni. A RAM az egy olyan dolog, hogy ha átlagfelhasználónak van 4 giga, akkor hiába tesz hozzá bármennyit ha csak netezik, a gép gyorsabb nem lesz. Csak esetleg ha 2 Gb-ról 4-re bővíted, de az is elenyésző lehet.
2012. okt. 31. 10:50
 4/5 ThodEE GoD ***** válasza:
57%
A RAM mennyiségétől csak akkor gyorsul a gép, ha átléped a kapacitását, egyébként a nagyobb sebességű ram, kisebb időzítésű RAMtól lehet gyorsabb a géped, de szerintem azt hétköznapi felhasználásban nem veszed észre.
2012. okt. 31. 10:50
 5/5 A kérdező kommentje:

Én is arra jutottak, hogy rám akarnak sósi olyat, amire nincs szükségem.

Eddig csak akkor volt problémám, ha a családból más is netezik és pluszba kéretlenül más egyéb programokkal is lefoglalja a netet...:)

Köszönöm a válaszokat!

2012. okt. 31. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!