Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy alaplapban mire jók ezek...

Zsombika kérdése:

Egy alaplapban mire jók ezek a tulajdonságok (többi lent)?

Figyelt kérdés

CPU foglalat, Chipset, Memória típus, Memóriahely DDRIII, PCI express 16x bővítőhely, PCI express bővítőhely, PCI bővítőhely, Hangkártya, Videokártya típus, Csatlakozó-3,5 Jack, D-Sub, Párhuzamos (DB-25), Soros (RS-232), PS/2, Lan?

abszolúte nem értek semmit a gépekhez,úgyhogy ha kérhetném egyszerűen fogalmazzátok a válszokat meg köszi

2012. okt. 30. 22:16
 1/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

de ha nem értesz hozá mért kell tudnod?:)

ez nagoyn sok info és nem leeht pár szóval leirni öket de majd valaki leirja késö este biztos:D

2012. okt. 30. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:

CPU foglalat:

Ezeket az INtel ami egy proci gyártó cég pl. így jelöli:

775,1155,1136,2011,1156 ezek a tokozást jelentik azaz az alaplapon is fel van tüntetve hogy milyen processzorok valók ill. illenek bele.Tehát tegyük fel van egy i5-s processzorunk gondolom nem érted..na de mind1 szóval az i5 procik 1155,1156 foglalatba valóak azaz nem tudod bele illeszteni a 775,2011 foglalatba.Most tudom hogy kacifántos de ez van..:)

Memória: Van ddr1,ddr2,ddr3 ami a legjobb idáig.DDR1 régebbi gépekben van.DDr2-3 viszont már modernebb gyorsabb és sorolhatnám,azaz itt sem tudsz teszem fel egy DDR2-es 2GB-os ramot beletenni egy DDR3 foglalattal rendelkező alaplapba.

PCIe:Olyan sin amibe bele tudjuk rakni a kívánt Videókártyánkat.

Ez az oldal haszos lehet..

[link]

D-sub: Régebbi csatlakozó még mai sokan ilyet használnak ez egy kimenet ahova tudjuk a monitort csatlakoztatni.

Lásd.: Képen balról alulról a 3-dik.

PS2: Billentyűzet-egérnek a kimenete de sokan használnak usb 2.0-ás bill.ill egeret.

Lásd.:Balról az első.

Lan: Aki kábelről szedi a netet azoknak van,laptopokba viszont elterjedtebb a Wifi.

Lásd.:Jobbról a képen a második.Ill ott vannak elsőnek a Jack dugók.

Amit kihagytam bocsi mára elé lesz :) Remélem tudtam segíteni.

2012. okt. 30. 22:34
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm,az életem mentetted meg;)
2012. okt. 30. 23:30
 4/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

linket amit linkelt rajta van soros meg párhuzamos port is:)

Chipset meg a Déli és Északi híd lényegében ezek meghatározzák mire képes az alaplap (tuning pl. - órajel emelés)

amugy elismerésem CsokiPufi hogy volt türelmed leirni:)

2012. okt. 31. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Cs-be gyűjtöttem játék órát aztán..:D
2012. nov. 1. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!