Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől lehet Kék halál?

Mitől lehet Kék halál?

Figyelt kérdés

Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy:

Múltkor a gép filmnézés közben egyszer csak megakadt, rezegő hang, nem reagál, aztán kék képernyő rövid ideig, amiből annyit tudtam elolvasni, hogy a windows leállt, hogy megvédje a hardvereket. Utána egyből normál módban elindult, a hőmérsékletek jók voltak, vírust nem találtam. Gondoltam valami szoftverhiba esetleg, de ma ismét játék közben megáll, rezegő hang, újraindul. A hőmérséklet ismét csak jó volt. Futtattam Prime95-öt, CPU-teszt részt, meg azt is amire azt írja, hogy sok ramot tesztel. 0 warn 0 error. Mi lehet a gond? A windows két hete nincs, hogy újra van rakva.

2012. okt. 30. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Hardveres hiba lehet. Teszteld le:

[link]

2012. okt. 30. 19:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt írja lehet driver hiba. Lehetséges, hogy a Catalyst 12.11 Beta-tól lenne? Mert az után történt ez pár nappal, hogy feltettem.
2012. okt. 30. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Az könnyen lehet, ha azt tetted fel legutóbb.
2012. okt. 30. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem azért volt kékhalálos képernyőm, mert a Google Earth telepítése elsőre nem sikerült.
2012. okt. 30. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!