Milyen processzort ajánlatok?
Van egy gépem aminek a mostani procija ez:
Pentium (R)Dual-Core CPU E5300 @ 2.60 Ghz 2.60 Ghz
ez a mostani ,és egy olyan procira szeretném ezt kicseréltetni hogy vigye az Assassin's Creed 3 nevű játékot.
nem pontosan full dologra gondoltam,de azért ne legyen az hogy minden percben meg akad a játék.
Esetleg aki tud valami jót az írja le,olyan kének aminek az ára lehetőleg 30 ezernél nem drágább.
Mellesleg az alap lap típusa : Gigabyte GA -EP31-DS3L v2
Egy ilyenen gondolkozok jelenleg:
AMD Athlon II X4 640 3GHZ AM3 Processzor.
Ez vajon elbírná az elöbb említett játékot?
S paszolna is ez a alaplaphoz,rendesen müködne ?
Egyébként a kis öcsémet szeretném meglepni vele , nov 23-ai alkalomból,akkor jön ki a játék hivatalosan pc-re.
Nem jó bele AMD processzor
775 ös intelek jók bele de azok se mind.
1-nek üzenem: NVIDIA 9800 GT, erre gondoltál ? Bocs de nem nagyon vagyok otthon ezzel a számítógépes témában,és nem tudok sok mindent.
2-nak üzenem: Értem kösz,ha nem jó bele,akkor milyet tudnál ajánlani,ami jó is bele,és el is fut rajta ez a játék?
Legolcsóbb alaplap amit érdemes megveni és amibe az általad irt 640 es proci belemegy az az Asrock 960GM GS3 FX (AM3+)
ez kb. 10ezer forint
.
de persze használtan is kereshetsz (hardverapro) AM3 vagy AM3+ alaplapot
Értem, kösz !
Szóval olcsóbban megúszom mint ha új Intel procit vennék?
És ezzel biztosan fog menni ez a játék ?
Gépigény.hu n már fent van a minimális proci igény
Core 2 Duo E6700 (2,66GHz)
"közepeshez" E8300
és ajánlott vagyis magas beálitásokhoz:
Core 2 Quad Q6400 (2,13GHz) (4 magos)
igen athlon 640 procinak vinie kéne játékot 9800gt melet jól kéne teljesítsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!