Backinblack kérdése:
Milyen gamer PC-t ajánlotok?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Gamer PC-t, amin elfutnak jobb játékok (Pl. Bioshock Infinite; Borderlands 2; CoD 7; Portal 2; + hasonlók). Ilyet találtam : [link] ( [link] De pár rossz véleményt olvastam másik kérdésekben a Comp. Imperiumról. Milyen gépet ajánlotok, amin gond nélkül, gyorsan elfutnak a cuccok? (Ne legyen drágább 150.000 Ft.-nál)2012. okt. 30. 14:44
11/23 anonim válasza:
Iponon bemész a baloldalon található Gépösszerakóba, rámész az egyiknél a konfigurálásra, és kicseréled ezekre a dolgokat, alul beteszed a gép összerakását, és akkor kiküldik neked összerakva.
12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amúgy le vagyok nyűgözve, 10 min.- 6 válasz :D
2012. okt. 30. 15:12
14/23 anonim válasza:
Akármelyiknél a konfigurálásra.
15/23 anonim válasza:
Ja és az alaplapnál jobb oldalon a kis négyzetnél menj rá a Socket-AM3+-ra.
16/23 A kérdező kommentje:
dee... mindegy akkor h melyik?
2012. okt. 30. 15:17
18/23 A kérdező kommentje:
Ok, Thx
2012. okt. 30. 15:26
19/23 A kérdező kommentje:
Utolsó kérdés: SSD nem kell bele?
2012. okt. 30. 15:31
20/23 anonim válasza:
Ebbe az árba nem fér bele, később ha lesz pénzed, mindenképpen vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!