Milyen tápot ajánlotok ehhez a géphez?
2gb DDR2 ram
Intel Xeon cpu 2 X 3 ghz
Alaplap: Hewlett-Packard Workstation XW6000
radeon x1950 pro 512mb videokártya
Hát az nem feltétlen táp baj, a 460as Giga tápok nem szoktak ilyet csinálni, nem jellemző, jó kis FSP beles megbízható tápok.
Az 1950 hajlamos a túlmelegedésre, az egy kazán, szerintem ki kéne takarítani a hűtőt. Az alaplap kondenzátorai is megadhatták már magukat, az is lehet a fagyás oka.
Igen, a videokártya gyorsan felmelegszik. Eleinte úgy gondoltam, hogy azzal van baj, de mióta időnként bootolás közben is lefagy, már nem vagyok olyan biztos. Már nem mai darab, nem lepődnék meg, ha mindkettő hibás lenne.
A mostani táp: compaq wtx-460-3505. Nincs nyüstölve a gép, bírnia kéne egy ilyen tápnak...
Mondjuk a Compaq táp egy fokkal jobb talán a Codegennél, de annak szerintem alaplapi kondenzátor lesz a baja. Ha csak néha fagy le, akkor szinte biztos, hogy az a gond.
Lehet még táp kondi is, szedd szét a tápot és nézd meg, púpos e valamelyik, nézd meg az alaplapot, púpos e valamelyik, illetve működés közben cincog e a tápod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!