Van egy Toshiba Satellite L40-es laptopom és az akkumulátor nem igen akar működni. Azt írja hogy: csatlakoztatva de nem töltődik. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 12:11
1/1 anonim válasza:
Valószinüleg a cellák elszarodtak benne. Az én gépem is 1 ilyen tipusú gép és 1 és fél évet birt a gyári akksija majd elszarodott neki. utánna már csak 15 percet birt ki. De ekkor én bedühödtem és földhöz vágtam az akksit aminek kifordult a belseje és ki is forrasztottam belölle az akksikat és hogy ne maradjon üresen az alja maga a tokot raktam csak vissza elektronikával. Szerencsémre 1 ismeretségemnek köszönhetően sikeritettem hozzá másikat igy ez a problémám 12 ezer ft bol megoldodott most ilyen áron mennek az utángyártott akksik. Nekem meg épp mától lesz zsir új akksim hozzá. Szerintem a tiédben is a cellák mentek tönkre vagy az elektronika hülyült meg benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!