VLLBalázs kérdése:
Mi a véleményetek róla kinek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy kutakodtam a padláson és megtaláltam a régi gameportos joystikomat és arra kaptam magam hogy játszok vele. De az új gépemben nem volt gameportos csatlakozó.Most azon gondolkodom hogy veszek hozzá egy usb adaptert hogy usbn tudjam használni. Azt szeretném megkérdezni hogy itt valakinek volt e már ilyen átalakítója és ha volt akkor működött vagy nem. Előre is köszönöm.2012. okt. 29. 11:47
1/3 anonim válasza:
Komolyabb gamepad? Egy új hasonló kategóriás sokkal többe kerül, mint az átalakító?
2/3 A kérdező kommentje:
nem komoly darab egy quickshot botkormány húzó gombokkal. Tudom hogy működik mert úgy lett feltéve a padlásra hogy működött. És az átalakító 1-2 ezer forint minimum.
2012. okt. 29. 12:02
3/3 A kérdező kommentje:
csak gondoltam előbb megkérdezlek titeket róla hogy mi a véleményetek erről.
2012. okt. 29. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!