Konfig játékra 300. 000 Ft. -ért?
dr. Bosko
Az ok egyszerű hiába van egy merevlemez 2 vagy 4 felé partizálva ha meghibásodik mehet a kukába és itt fizikai hibára gondolok
ezért mondtam a 2db 1 TB st
Most látom hogy 2 db 1 GB s írtam :D
(de kár hogy nem lehet utolag 10mp,, szerkeszteni)
Hát igen valóban drágább ba jön ki 2 1 TB s
de amikor elszáll a winyo filmestül zenestül családi kepéstül ne agy isten Ncore s torrentestöl és emiatt kitárnak hiába töltögetsz már 5 éve meg hiába töltöttél már fel 50Tb ot ..
Ezért jó a 2 winyo ,persze elromolhat a 2ö egyszerre is
de ez csak 77%
Szerintem meg Boskóét vedd.
A winchester meghibásodásáról meg. 6 éve van a gépemben a mostani 250GB-s Seagate winchester. Lassú-lassú, de működik...
Az ncore-on nem vágnak ki, mert nem seedelsz. Ha nem seedelsz 2hét letöltésmegvonásban részesülsz.
A nagyon fontos cuccok meg ki vannak írva külön dvd-re is. A winyó meg nem döglik meg olyan hamar, ahogyan te gondolod. Nyílván nem dobálni fogom meg ütögetni, csak berakom a gépbe, és az évekig ott is marad. ;)
Ha meg majd évek múlva bedöglik, akkor veszek másikat aszt jóvan. A fontos adatokat azonnal ki szoktam írni dvd-re+még pendrive-ra is rárakom. ;) De ezzel mindenki így van, ha nem tudtad volna...
Nem értem miért kell okoskodni, ha nem is értesz hozzá. Na de mind1 köszönöm az értelmes válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!