Miért nem lehet bekapcsolni a gépet amikor beteszem a
videókártyát?
Figyelt kérdés
Egy réggebbi vidikártyám akartam odaadni egy ismerősömnek. Itthon is próbáltam, de pl. -hülyén hangzik, de kipróbáltam- a bekapcsolt gépbe helyezve kikapcsol. Szikrázik stb. elvileg nagy feszültsègen van vagy mi.. amikor használtam műkódött. valahogy meg kéne oldanom. valami ötlet? :)
2012. okt. 28. 16:36
1/8 JuhászDork válasza:
jézus.... te úgy tetted bele hogy be volt kapcsolva?
2012. okt. 28. 16:39
2/8 anonim válasza:
ÚRISTEN!!!! Ment volna tönkre a gép. BEKAPCSOLT gépben nem turkálunk, nemhogy kiveszünk belőle ezt-azt. Legközelebb a procit veszed ki játék közben???
2012. okt. 28. 16:41
3/8 szokrisz válasza:
xDDDDDDDDDDDDDD
2012. okt. 28. 16:41
4/8 anonim válasza:
Szerencséd,hogy ki tudtad írni a kérdést, te ostoba :D:D
2012. okt. 28. 16:54
5/8 Közveszélyes Kontár válasza:
"" Nem tudtátok hogy vannak Plug & Play hardverek? :P ""
2012. okt. 28. 17:19
6/8 A kérdező kommentje:
sok értelmes válasz... nemhogy rájönnétek, hogy ez 1 a 20 esetből.. mivel nincs aki válaszol, inkább hagyom az egészet..
2012. okt. 28. 19:25
7/8 Közveszélyes Kontár válasza:
mit akarsz? ha nem eset volna le kikapcsolva ted be és ugy probáld ki
viszont valószinü már kisütöted ugyhogy nem mindegy?
amihez nem értesz abszolut arról ne is kérdezz > vagyis eleve még ne is gondolj rá szolsz valaki másnak aki hajszálal jobban ért hozzá ugy tudod
jó éjt
2012. okt. 28. 19:31
8/8 anonim válasza:
Értelmes választ vársz arra,hogy kiszedted a VGA-t a gépből, miközben ment? Ha még megy a géped, akkor kikapcsolod, és utána rakod be a másikat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.