Sokat számít hogy 2,6 vagy 3,1 GHz -s a processzor; és, hogy 1 vagy 2 gigás a grafika?
Egy adat különbsége alapján nem lehet semmit se eldönteni, pontos típusok kellenek hozzá.
"1 vagy 2 gigás a grafika?" A vram mennyisége nem befolyásolja a vga teljesítményét, csak ha kevés. amd 7850 a határeset, ott és a felett már kell a 2 giga vram az alatt nem.
A processzornál első sorban a magok száma számít és csak utána, hogy hány Ghz-es.
A videokártyánál pedig előbb azt kell megnézni, hogy GDDR5-ös legyen és csak utána, hogy hány gigás.
Pl:
Egy GDDR3-as videokártyánál teljesen felesleges a 2 giga.
De egy GDDR5-ös kártyánál (Pl: HD7850) ott már számíthat.
Ezt leginkább konkrétan leírt típusokból lehet megtudni, hogy számít-e.
"A processzornál első sorban a magok száma számít és csak utána, hogy hány Ghz-es. "
Akkor miért van az, hogy az én 4 magos CPU-m 3,3Ghz-n sok helyen jobban teljesít mint ismerősöm 6 magosa ugyanilyen órajelen?
"A videokártyánál pedig előbb azt kell megnézni, hogy GDDR5-ös legyen"
Eddig azt hittem, hogy a GPU típusát.
#4 +1 :D
(Szerintem Lenovo -t vedd.)
Szerintetek melyik( árat is figyelembe véve)?
Lenovo G 580
Lenovo Z580
MacBook Pro
MacBook Air
iPad 3
iPad mini
Programozásra, fényképszerkesztésre használnám.
Más gépeket is ajánlanátok?
Windows t használnal Mac en? vagy milyen programozás?
iPad eken visszont kétlem hogy kényelmes lene programozni
és tán képszerkesztéshez sem elég magában
"Valamelyik"
ha te iylen széleskörüen gondolkodsz és azt sem tudod mit is csinálnál rajtuk és melyiken mit tudnál
akkor nem leeht választ adni
kb.80ezer töl -600ezres árkeretet adtál meg legalább
méretben szintén kb. hasnoló arányú szélsöségeket adtál meg
hardverfelépitésben is szintén
:D
jó éjt nekem elég volt enyi:)
A két Apple laptopot csak összehasonlításnak írtam, mert érdekelt hogy programozásra milyen az Apple? Egyátalán arra mit programoznak és hogy?
Lenovo gépek vagy az iPad 3 vagy az iPad mini?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!