A Vaterán található Kínai/Japán olcsó tabletek mennyire megbízhatóak?
Figyelt kérdés
15.000ft-ért postával együtt van egy Adroidos 7"tablet pc, új, szép, viszonylag jó hardwerekkel.
nem fog 1 hónapon belül a kukában kikötni a tablet?
garancia 1 hét van rá...
2012. okt. 28. 14:04
3/10 A kérdező kommentje:
szamitastechnika.vatera.hu/tablet_pc_ipad_e_book_olvaso/tablet_pc/egyeb/7_kapacitiv_tablet_pc_4gb_android_4_0_magyar_1658386784.html
2012. okt. 28. 14:08
4/10 anonim válasza:
1 hét garancia?! Ha egy év lenne, az is kevés. Vagyis 15 ezer forintért egy hétig működik, utána dobhatod a kukába. Japán??? Kinai hamisitvány, gagyi.
5/10 anonim válasza:
A szállítási idő 15 - 32 munkanap.
na ez ellen kel fellépni
A rendelés a vételár beérkeztének napján történik.
ráadásul élőre fizess??
számla adás nincs ?? huha!!
Én is tudnák igy eladni én is szoktam varerázni de amit felrakok az már be van csomagolva címzésre várva
6/10 anonim válasza:
Pár napja vettem egy 22 ezrest és baromi jó!
7/10 anonim válasza:
Mondjuk érdekelne, hogy ezeknek a tableteknek mi köze is van a japán tabletekhez?
8/10 anonim válasza:
Semmi, ezek kínai hamisitványok, megy néhány napig vagy hétig, aztán dobhatod el.
9/10 anonim válasza:
Én ma vettem egy 20-ezer forintos tabletet és van hozzá heccet, adatkábel, olyan kábel a mire rá tudod a pendrájvot vezetni a gépre és 3év garanciás!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!