Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a PC összeállítás működne?

LinuxPower kérdése:

Ez a PC összeállítás működne?

Figyelt kérdés

Pl. az alaplap beleférne az egyéb cuccokkal együtt a házba? Illetve a ház 350W-os tápegysége elegendő-e?

ház: [link]

alaplap (többet is írok, mert nem tudom eldönteni, melyik legyen): [link]

CPU: [link]

RAM: még nem döntöttem el, hogy pontosan milyen legyen. kb. 4-6 GB-ot szeretnék.

Videokártya: [link]

HDD: Valamilyen 500GB-os, + egy 16 vagy 32 GB-os SSD.

1db DVD író.

2012. okt. 28. 13:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A kérdés továbbra is adott: Működne-e ez a PC, miután összeraktam?
2012. okt. 29. 11:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a videokártyának nézz utána,ezt elsősorban ubuntu fórumokon ajánlom,nem az erejével van gondom,hanem a drivereknek járj utána.

Én is ubit használok és a hideg ráz ha windowszt kell használnom ,valahogy egy idő utánn nagyon ellenszenvessé tud válni.

A drivereket azért ajánlom mert, sokszor,találkoztam ubis fórumokon amd driver gondokkal,több helyen írták,hogy nem a legjobb a support,csak azt nem tudom mikori infók lehettek,lehet azóta változott a helyzet.

De ebben nem tudok segíteni mert nekem nvidia karim van.

De ha én linuxon akarnék játszani akkor jól megnézném ki készíti a legoptimalizáltabb drivereket a kártyáihoz,mert egy szar driver sok gondott és amellet rossz teljesítményt nyújt.

2012. dec. 27. 21:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Windowszon tuti működne a konfig de a tápot keveslem minimum 450 de inkább 500 watt kéne.

Az ssd helyet pedig megpróbálhatnál egy hibrid megoldást mint pl a Seagate Momentus a hddbe beleépítettek egy 8 gigás ssd-t az op rendszernek,bár én így hirtelen csak 2.5"-at találtam de biztos van normál asztali 3.5"-os is sokkal olcsób lenne mint külön venni.

2012. dec. 27. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!