A 128 bites kártyákony mért fölösleges a 2 gb vram illetve full hd ban nem is tudják ezt kihasználni?
"egy hd 7770 2gb vramal csak marketing fogás lenne akkor semmi pozitív előny nem származik belőle ?"
CF esetén van a legtöbb értelme a 2 gigásnak(mármint játék szempontból).
"egy msi gtx460hawk amugy jól paszolna egy phenom 965 be hez?"
Jól passzol? Jó lenne mellé, de ha újonnan akarod venni akkor felejtős. Ahogy láttam 45 körül mennek, az pedig sok értük.
hát én nem akarok rendelgetni mert nekem akkor többe kerülne itt a legolcsóbb ahol lakom 54691 ft a sapphire hd 7850 1gb
:SSSSS
Alapból nem referencia órajelen megy. A VTX-nél sokan vágják rá, hogy szar, az egyszerűbb dizájn miatt stb.
Én ettől függetlenül ajánlanám, fórumokon sem láttam valami nagy halálozást, volt már dolgom a gyártó egy-két kártyájával, meg a tesztek is jót írnak(meg a TUL másik két vállalata is megbízható).
Amúgy ha van sapphire inkább azt, bár én visszakérném a pénzt, és megrendelném a 7850-et valahonnan ahol olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!