E közül a 2 táp közül melyiket ajánlanátok, és miért? FSP Hexa 500W vagy Cooler Master GX Lite 500W.
konfiguráció:
alaplap: Asus P5Q
processzor: Intel Core 2 Quad Q6600 (túlhúzott: 3,6Ghz)
RAM-memória: 4× 2Gb DDR2 1066Mhz
VGA: Saphhire Radeon HD 4770 (túlhúzott: 830Mhz)
HDD: 1db 7200rmp-s
optikai meghajtó: DVD-RW író/olvasó
a közeljövőben fejlesztve lesz a gép és mindenféleképpen először a videókártya fog lecserélődni egy erősebbre
"És ezt név alapján ítélted meg, ismered mindkettőt és tudod hogy a hexa a jobb?"
Nem, nem a név számít. A Hexában lévő belső már bejáratott, tesztekben jól szerepelt, a Lite ATNG belébe meg elég sok téren belelehet kötni.
"Vagy ha nem tudnátok-e írni egyet, ami jobb hasonló ár/érték kategóriában?"
Cheftec CTG-500
Ja, és még annyit hozzátennék, hogy a jövőbeli gép valami ilyesmi kaliberű lenne:
alaplap: Asus M5A97
processzor: AMD FX-4100 (amennyire lehet, túlhúznám)
RAM-memória: 2× Kingmax 4Gb DDR3 1600Mhz
VGA: Sapphire Radeon HD 7850 (amennyire lehet, túlhúznám)
a HDD és az optikai meghajtó az maradna ugyanez, meg még gondolkodok az FX-4100-ason, mert lehet hogy inkább olyasmit fogok keresni amiben van APU, csak akkor meg másfajta alaplap és az már macerás mert nagyon beleszerettem ebbe az alaplapba
""mert lehet hogy inkább olyasmit fogok keresni amiben van APU"
Ne keverjünk dolgokat. Az APU egy külön egység, csúnyán mondva egy fajta processzor, nem pedig CPU integrált akármi.
Amire te gondoltál szerintem az az IGP.
"Amire te gondoltál szerintem az az IGP."
Rosszul írtam. Te APU-ra gondoltál, de rosszul fejezted ki magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!