Ha játékra akarod használni akor a processzor nem megfelelő mert az intel proceszorok munkára meg film gyártásra lettek ki találva játékra amd proci a jó mert az bírja ja és videókártyából nem jó a sappire mert nem az ati rakta össze
azok a videókártyák a jók amiket az ati amd meg az nvidia rak össze semmi ilyesmi nem jó:sapphire zotac gainvard ezek nem jók.Remélem segítettem.
2012. okt. 28. 08:36
2/9 A kérdező kommentje:
Kösz.Csak ez baromság.Mert NEM lehet venni referencia AMD vgat.Igazából kösz hogy segíteni akartál ezért megy a zöld kéz.Egyébként csak a hűtés más meg a csatlakozók.az AMD (ati) csak a chipsetet készíti.Meg az intel processzorokat igaz, hogy munkára készítették de az amd procik nem tökéletesek munkára,játékra.(max. az fx 8350).Csak erőlerátó szeretnék lenni ezért veszek Intelt.Mellesleg játékban (a hd 7970 mellet)csak a 30k-val drágább i7 3770k jobb nála.az meg már túlzás.
2012. okt. 28. 08:44
3/9 anonim válasza:
#1 miért lenne rossz a sapphire? akkor ebből kiindulva az asus is egy szar. :D A sapphire és az asus is egy nagyon jó gyártó. Nyugodtan megveheted a Sapphire kártyát. i5 miért ne lenen jó játékra? amd és az intel is egyaránt jó játékra,munkára,szerkesztésre.
2012. okt. 28. 08:46
4/9 A kérdező kommentje:
Tudom hogy az első segíteni akart. De kösz mindegyikőtöknek.Többi alkatrészről mi a véleményetek?
2012. okt. 28. 08:48
5/9 anonim válasza:
Hát hallod nem tudom, honnan szedtél össze ennyi marhaságot :DD Mi az, hogy sapphire nem jó? Intel munkára lett kitalálva ezen szakadok. AMD meg csak játékra jó? Az egy dolog, hogy próbálunk segíteni, de ha rohadtul nem értünk hozzá ne böfögjük be az első dolgot ami az eszünkbe jut. A sapphire, asus meg MSI például ugyanúgy AMD kártyákat gyártanak, csak ők külön tervezik rá a hűtést, amiben a sapphire az egyik legjobb. Az Intel meg az AMD ugyanolyan számításokat végző mikroprocesszorok, szóval nem tudom Intel mért lenne jobb munkára az AMD meg játékra. A kérdezőnek meg: táp helyett FSP Raider 550W és szerintem az egy AM3+ alaplap amibe LGA 1155 nehezen fog belecuppanni.
2012. okt. 28. 08:48
6/9 anonim válasza:
ha asrock Z77 Extreme 4 akkor bele tud cuppanni :D
AMD referencia kártyát lehet venni(GHz edition,ha nem tévedek)
Amúgy meg mindegyik jó gyártó(Sapphire,MSI,Gainward,ASUS,XFX, ide sorolhatnám a Gigabyte-ot,de mivel sok hibás darabjuk van(személyes tapasztalatom 6870)).A kérdező ez egy jó konfig lesz,alaplapnak jó a Z77.Tápnak mindenképp Raider,vagy ha van több rá akkor Aurum.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!