Kisvuk29 kérdése:
Ezeket mennyiért adjam?
Figyelt kérdés
Egy rakat játék:
Egy pentium 4-es:
Mennyi a reális ár.Én annyiért amennyiért feltettem,de mennyit ér?Szeretnék venni egy Nexus 7-et és ezértadok el pár felesleges dolgot.
Ja meg miket érdemes eladni egy nexus 7 miatt?Mert van még egy Genius F1-es kormányom is.Az a tesco-ban 10-12.Akkor én mennyiért adjam?
2012. okt. 27. 20:08
1/4 MaXXeGee válasza:
a gép ebben a formában olyan 12-15 ... a használt cucc meg általában az újnak a fele .. :)
2/4 A kérdező kommentje:
És ha a géphez hozzá csapok egy giga ramot?
Ja és a játékokat úgy áraztam ahogy mondtad.Csak van ami újonann 3000 én meg 2000-ért adom,mert egszer használtam és meguntam.Tehát azt korrektnek gondolom.A kormánynak is 5-6000et gondoltam.(az eredeti ár fele)
2012. okt. 27. 20:27
3/4 anonim válasza:
Gép olyan 15 max.Játékoknak is lejjebb vinném az árát,15-re vagy inkább 10-re mert ezek nem mai ill. nem modern játékok viszont egy család akiknek 4-5 éves a gyermekük játszhatna velük,és így egy 15k-s ár vagy 10k-s ár jobb lenne.
4/4 A kérdező kommentje:
Ezt mind árukereső és olyan 50%-os mínusszal adtam össze.Ha én valamit 3500-ért vettem azért jó lett volna kapni 1500-at vagy van ami 2000.Nem voltak olcsóak.(Media Markt :D )
2012. nov. 6. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!