Megoldásra …tipp?
egyik USB-porton sem ismeri fel az eddig hibátlanul működő külső HDD-s adattárolót / TOSHIBA MK2555GSX (Maxell 2.5" 250 GB) / az XP. Csökkentett módban, és másik számítógépen hibátlanul működik. A PC-n továbbra is használhatók a pendrive-ok, és egyéb USB-s hardverek, csak HDD ne legyen bennük, mert akkor lefagy a gép.
HardInfo: [link]
(esetleg lehet az ok tápgyengülés? …6 éves 400W-os ATX a gépbe a szám.tech üzletbe beépített, eddig nem volt vele gond...)
az újkorában: 6500 rpm volt...
BOCS! de, nem az volt a kérdés, hogy az mi!
rpm = Revolutions Per Minute, (azaz percenkénti fordulatszám)
Ennyire ne nézz hülyének :D Tudom mi az az RPM. Azt kérdeztem, hogy melyik ventid pörög ennyire. Érdekel :D
Egyébként tippem, hogy nem kap elég áramot az usb, ezért csak kisebb energiaszükségletű eszközöket bír el.
Bocsi, elfelejtettem leírni.
Lehet a tápod már nem bírja. Te is mondtad hogy 6 éves. Típust tudnál írni? Ne csak annyit, hogy hány wattos.
Táp: Chieftec 410
vszínű, hogy végét járja, ezidáig faxán működött, most pedig egyik-napró a másikra lefagy, még I.Explorer böngészés közben is. (Firefox és Comodo Dragon NEM!)
a venti egy Alaplapon lévő, kisméretű (3-4 cm.) és 6750 rpm és 6490 rpm között INGADOZIK a fordulatszáma
Holnap veszek egy márkásabb újat...., legalább 600W./ 2.5 Kg súlyú típust, amiben van anyag is!
Hát ezt a márkát sokan gyűlölik. Nekem nem volt hozzá szerencsém (hálistennek)
Egyetértek a döntéseddel :)
Remélem tudtam segíteni.
Táp kicserélve, (500W 2.5 Kg. aktív PFC,hosszú > 50 cm. árnyékolt kábelezés) uis közben a 230V-os hállózatra csatl. pillanatában zárlatossá vált, kiverte a túlfesz/túláram védő bizt.-ot, a THR1 szétfüstölt benne!
(500W 2.5 Kg. Minőségi)
Minden műkszik, csak a fenti probléma áll fenn, továbra is. (Safe módban mindent lát, minden elérhető, Normál módban indítva lefagy a gép, 100% CPU aktivítás, kikapcsolás is, csaka bekapcsoló gomb 5mp ideig tartó lenyomásával lehetséges!)
kérdés megoldva.
az Eszközkezelőben, összes USB drivert eltávolítva, majd normál módban csatlakoztatva a külső HDD-t, újra látja, új eszközként (új eszköz csatlakoztatva) az XP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!