Kezdek kiábrándulni az Apple-ből. Csak én érzek így vagy mások is? Váltsak inkább Androidra?
Árakat emelnek, most olvasom, hogy az AppStore-os alkalmazások ára is felment 0.79-ről 0.89 euróra. Angliában és az Államokban az új iPad mini kiszállítását a Store november 2-re írta még az elején, Magyarországon már rögtön 2 hetet írt. iPhone 5-öt egyetlen európai Store-ban sem lehet kapni, Magyarországon is olyan ritka, mint a fehér holló. A Mountain Lion operációs rendszert is sikeresen elszúrták, hiszen a MacBook-ok a szokásos 7-8 óra helyett maximum 2-3 órát bírnak, amire update-ekkel ígértek javításokat. Azóta is javítják.
Komolyan elgondolkodtam az Android platformon és a visszatérésen a Windows-ra. Mikor az Apple ellenes haverok mondják, hogy Androidon ingyen van csomó app, ami nekem 4-5 euróba kerül, vagy hogy a Google Maps offline módban is megy, akkor néha kicsit elegem van, hogy miért is fizetek én ki ennyi pénzt.
Szerintetek váltsak Apple-ről? Már 2011 májusa óta van iPhone-om, iMac-em idén január óta.
Ja, azt elfelejtettem megemlíteni, hogy mostanra már ötödször kell cseréltetnem az iPhone 4S-emet, mert mindig valamilyen gyári hibával dobták hozzám a telefonokat. Természetesen a saját költségemen kell felküldenem futárral a telefont, meg a visszautat is én állom. Mindez egy 192.990 Ft-os telefonnál. Szánalom. A külföldi Apple Store-okban azonnal cserélik a telót, itt egy hetet kell várnom, sőt kint cserekészüléket is kapok. Itt ló... a se...mbe.
Az előző válaszoló egy igazi madár. :(
Szerintem add el amennyit érhet még az a telefon, és vegyél egy erősebb HTC-t, esetleg az új Samsung Galaxyt. 100x jobban jársz. Az idiótáknak persze,hogy nem megy tönkre az Iphone, a tükörben pózolás, nem terheli a telefont. :D
Előzőnek:
'Az Iphone is a 40k-s gyártási költségével egy vicckategória...'
Inkább az vicc kategória, hogy milyen hülye vagy... Az Apple-nél szerinted ingyen dolgozik a többezer ember az iPhone-on???
Teljesen úgy érzek ahogy te.
Magas árak, drága appok, egyre szimplább, átlagosabb termékek, minimális innováció, beskatulyázott design, stb.
Kezdem kicsit megunni az iOS felépítését. Tényleg a legletisztultabb és egyszerűbb mobil op rendszer, viszont mint egy geek, szeretem a változatosságot, és az ilyen kb az anyukámnak való.
Fejlesztések lassúak, már már olyan érzésem van hogy direkt visszatartják a dolgokat.
Azt hiszem, pár év múlva a windows 8 és a Lumniák akkori alteregójára váltok.
Emberek! Azért nem szörnyű hogy egy Apple fanboy úgy véli hogy már a Microsoftban is több az innováció és a lehetőség?? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!