Megéri lecserélni egy HD6850-et egy GTX 650 Ti-re?
Figyelt kérdés
Illetve egy FX-4100 CPU és egy FSP400 APN táp elég hozzá?2012. okt. 27. 07:08
2/7 anonim válasza:
Olyan nagy változást nem vennél észre, ha már cserélsz(költesz rá), akkor inkább a hd7850-net válaszd, sokkal nagyobb ugrás lenne és alig kerül többe.
3/7 anonim válasza:
Akkor már HD 7870. A 7850-től "annyival" nem drágább, de viszont tőle már csak 20 ezerrel drágábban tudsz jobbat venni.
4/7 anonim válasza:
650 ti-re szerintem nagyon nem érné meg. Ugye elvileg a 6850 valahol erősebb valahol gyengébb nem tudom legutóbbi catalyst után hányadán áll a 7770el, de a 650ti a 7770től nem sokkal erősebb így a 6850től se hiszem, hogy annyival jobb lenne.
Valóban min. egy 1gb-os 7850, ha jól kifogod ipon-on néha lemegy 44k-ra az ára (nekem múlt héten sikerült egyet beújítani :D).
5/7 anonim válasza:
Nem éri meg. Alig lenne gyorsabb, szinte észre sem vennéd, nem érdemes ráfizetni.
Azt legalább 7850-re érdemes cserélni.
6/7 anonim válasza:
Ahogy írják, nem nagyon van értelme lecserélni.
Itt teljesítmény szempontból túl nagy difi nincs. Egy HD 7850 viszont már szép ugrás lenne.
7/7 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat. Igazából most egy régi 1024x768as felbontású monitorom van. De majd ha ez megadja magát, veszek egy Full HD-t. Kérdésem, hogy ekkora felbontáson nem lesz CPU limit?
2012. okt. 28. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!