Mennyivel lenne gyorsabb a gépem (AMD A6-5700k APU), ha a Kingmax 4GB 1600MHz -es ramomat lecserélném egy Kingston HyperX 4GB 1866MHz -re?
Csak programokkal mérhető különbség lenne, gyakorlati hasznod nem származik belőle.
Bár nem írtad a teljes konfigot, ha nem SSD-d van, fektess abba, az érezhetően dobni fog. Ráadásul most estek is az árak, 120 GB-osat 25k-ért kapsz.
Ezeken kívül a videokártya csere okozhat gyorsulást, de ha már most megfelelőek a HD filmek meg amire használod, akkor azt sem javaslom, ráadásul jóval nagyobb befektetés.
xy333
Te tudod mi az az APU? És tisztában vagy vele hogy ez az? Mert akkor nem írnál ilyen hülyeséget.
Látványosan csak játékokban mutatkozna meg 1866 os
de ha tudsz amugy is jobb egy FM es gépbe Minimum ! 1866 ost venni és dual chanel sem árt
nagyobb mhz üt pénz miat gondolom nem tudnál veni meg ha nem játszol mért is? na meg 1866 felet már OC zni kell
Látom photoshopal dolgozol?
akkor egy 8GB os 1866 KIT ram hasznos lene szerintem
ilyenek 14ezer körül vanak
szerintem akor cseréld le amikor erre már van pénzed
@TonyStark
Köszönöm a kioktatást, igen, tudom mi az az APU, bár valóban nem néztem, hogy ez az. Ettől függetlenül a véleményemet fenntartom, de ti csak vegyétek egyre-másra a hardvereket, amit a büdös életbe ki nem használtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!