Huawei Ascend G300 nem ismeri fel az SDkártyát, mert nem választottam le. Mi a teendő? Lejjebb a teljes sztori!
Első androidos telefonomat kaptam lassan 2 hete, és ennek örömére vettem is bele egy 8GB-os SDHC kártyát. A minap próbálgattam az Android újdonságait, szóval rádugtam a mellékelt USB kábellel a laptopomra(Ubuntu 11.10), és a Nokiáktól megszokott egyszerűségel a munka végeztével egyszerüen kihúztam, csak az a baj, hogy az apróbetűs részben ott volt, hogy mindig adassuk ki a gépel mielőtt kihúznánk, szóval ez elmaradt, és azóta azt konkrét kártyát nem ismeri fel.
- Próbáltam másik telefonban, az is azt írta, hogy nincs benne kártya.
- Gondoltam, hogy a file rendszert sikerült megkárosítani, ezért leformáztam, partícionálgattam, előkotortam az ősrobbanás előtti windowsos laptopom (a tálca már nem tölt be, a hang kártyája nem működik, a képernyő be van törve, a wifi-töl lefagy, stb.) azzal is formázgattam. Mind a kettő felismerte filemüveletekre is képes volt.
- Másik kártyával hibátlanul megy.
Mivel a számítógépek felismerték ezért biztonsági mentésem van.
Szóval két hetes kártyának kuka, vagy lehet tenni valamit az érdekében?
Előre is köszönöm :)
hát szerintem rakd be kártya olvasóba és formázd le!
Régebben nekem a nokia csinálta ezt sok bosszúságot okozva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!