ha szeretnél vehetsz Gigabyte márkából de érdemes utána nézned teszteknek véleményeknek az adott tipusról
viszont ha nicns különösebb okod miért kéne gigabytet vened mikor árban más márkától is van minden olyantól is mint asus pl.
az érdekes hogy sokan akik nagyon tuningolnak azok gigabyte márkát is szoktak használni
persze elöfordulhat oylan is hogy nicns szerencséd egy másik márkával és majd itt "szidsz" minket:P
4 éve megvan nekem az a Gigabyte alaplap, amit most is használok és lekopogom, hogy mai napig működik. A legújabb 6 magos procikat is támogatja, pedig - ismétlem - 4 évvel ezelőtt kezdték el gyártani ezt a modelt. Úgyhogy én jónak mondanám az alplapjaikat a Gigabyte-nek.
legújabb 6 magos mi?:)
Phenom II x6 95W os TDP seket igen és az jó de FX eket már nem támogatja se 125W os procikat
de persze nem ez a lényeg annyira viszont melesleg régen elvileg jó márkának számitot (mai roszhirüségéhez képest)
A sok gigabyte használó hogy lepontozta bosko-t, pedig igaza van...
Régebben nekem is Giga alaplapom és vga-m volt, de mindkettő volt már szervizben...
Manapság már nem.
Az alaplapok még fogjuk rá hogy nem olyan rosszak, arra jobban figyelnek, de már azok sem olyan jók mint pár éve, más márkák túlnőttek rajta.
VGA-t viszont semmiképp nem vennék tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!