Intel Celeron 2.4ghz Sandy Bridge-el elmegy az MSI R7850 Twin Frozr 2GD5/OC PCIe (? ) és ha igen milyen teljesítményt nyújt?
Figyelt kérdés
Alaplap:Asus P8H61-M LX3 PLUS R2.0
Processzor:Intel Celeron G530 2.4ghz Sandy Bridge
Ram:8gb 1033mhz/1600 mhz csak a proci nem enged többet, mint 1033mhz/
Táp:iArena 450w
SSD:Kingston v Series 128gb
Játék gép már csak a videókártya hiányzik.
Pl játékra: MW3,Battlefield 3,Minecraft,The Elder Scrolls V:Skyrim,Fallout 3,Fallout:New Vegas,Call of Duty Black Ops
2012. okt. 24. 19:02
11/20 anonim válasza:
Ha nem full hd-ról hanem 1400x900-ba és a procit felhúzod 3 ghz-re akkor elvileg mindennek kell menni maxon. De ez csak akkor ha húzol a procidon legalább 3ghz-ig.
12/20 anonim válasza:
Ha nem húzol rajta akkor medium-high beállítási "keverékkel" elfog futni minden.
13/20 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm és a procit hogyan lehet felhúzni?az nem veszélyes?
2012. okt. 24. 21:39
14/20 anonim válasza:
Jó hogy törölték a hozzászólásom.
15/20 anonim válasza:
Szabó Mátyás(spörhí)
Ne beszélj már ennyi hülységet, ezt a procit nem lehet húzni, nemhogy 3GHz-re, semeddig sem.
16/20 anonim válasza:
Nekem dual core e6300-t simán meglehet húzni igaz most csak 3.2Ghz-n megy és ez azért jóval régebbi mint a g530. Sajnos nem vagyok képben az új procik teljesítményével ezért az enyémből kiindulva írtam a választ.
17/20 A kérdező kommentje:
Hogyan kell felhúzni a procit?Biosban vagy mi?Kell hozzá valami program?
2012. okt. 25. 14:48
18/20 anonim válasza:
Egy G530-ast maximum madzagon. Másrészt értelme sem lenne, mert erősebb nem lenne tőle. Ami meg nincs képben, az minek írkál ide?
19/20 anonim válasza:
Szabó Mátyás(spörhí)
A tiéd még LGA775, az teljesen más.
LGA1155-nél már csak a K-s procikat lehet húzni, a többit nem. Abból meg nem sok van, ilyen árkategóriábab meg egy sincs. Ezek a Celeronok (is) tuningolhatatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!