Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől zsibog a monitorom?

Mitől zsibog a monitorom?

Figyelt kérdés
4 napja vettem egy új gépet, csak gépházat. Semmi gond nincs vele, csak a monitor zsibog. Eléggé zavaró, gondolom nem is túl egészséges. A videokártya drivert is telepítettem. Annyit tudok, hogy VGA ATI 5450 1GB a videokártyám. Tudnátok segíteni, hogy megszüntessem a zsibogást, vagy hívjam fel az üzletet, ahonnan vásárolam?

2012. okt. 24. 17:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
képernyö frissitést kell beállitani
2012. okt. 24. 18:03
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ! 75Hertz-et állítottam 60-ról. Így valamivel jobb lett, de nem olyan mint a régebbi gépemnél.

A feketét még mindig furán mutatja...

2012. okt. 24. 18:23
 3/12 anonim ***** válasza:
képet tudnál mellékelni?
2012. okt. 24. 18:30
 4/12 A kérdező kommentje:

Persze: [link]

Bár ez nem igazán fekete...

2012. okt. 24. 19:07
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem látok semmi különöset a képen

Az ATI katalyst be kell álltani szerintem

2012. okt. 24. 19:13
 6/12 A kérdező kommentje:
Még próbálok állítgatni, mindenesetre köszi!
2012. okt. 24. 19:26
 7/12 anonim ***** válasza:
a monitor és a videókártya közti, gondolom dvi kábel az olcsóbbik fajta, vagy a monitorhoz kapott normális minőségű fajta kábel van? Mert akkor is csinálhatja, ha van valami olcsóbb fajta kevésbé árnyékolt kábel van! Az olcsóbbakban még a zajszűrő is gyenge minőség!(az a nagy gumó a kábelen, a zajszűrő valójában egy ferritgyűrű körül néhányszor át van tekerve az összes vezeték ami a kábelben fut)! Nekem ez az olcsó minőség úgy jelentkezett, h. A kurzornak meg az ablakoknak ilyen átlátszó árnyeka volt!
2012. okt. 24. 22:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Nos, ugyanaz a helyzet. Ugyan úgy zsibog, akármit csinálok vele. A monitorhoz az eredeti kábel van meg. Hozzátenném, hogy az előző gépnél nem volt ilyesmivel problémám.
2012. okt. 25. 21:38
 9/12 anonim ***** válasza:
nem lehet test hiba?
2012. okt. 25. 22:23
 10/12 anonim ***** válasza:
A hertzen kívül a felbontást próbáltad változtatni! Esetleg másik monitorral kellene kipróbálni! A monitort meg másik géppel, ha van rá mód! Vagy még másik videókártyát kipróbálni!
2012. okt. 26. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!