Egy AMD A10-5700-nak a processzora mennyire erős?
Figyelt kérdés
Meddig lesz elég ez az APU plusz egy HD6670 GDDR5 játékok terén?2012. okt. 24. 17:21
1/8 anonim válasza:
Azért veszel APU-t, hogy utána videokártyát vegyél mellé? Vagy ezzel a procival működik a hybrid CF? Én úgy tudom nem, javítsatok ki ha tévedek.
2/8 anonim válasza:
De igen,HD6670-nel működik a Hibryd CF.
3/8 A kérdező kommentje:
Dual Graphics kompatibilisek egymással, azért veszem ezt a párost.
2012. okt. 24. 17:27
4/8 anonim válasza:
Hibrid CF megy vele, de szerintem ez így nagyon maszek, és ne. Inkább FX-4100+HD7770 kb ugyanennyiből és azért jóval stabilabb, ráadásul AM3+ foglalat fejleszthető. Előfordulhat, hogy a CF, pláne a Hibrid CF nem skálázódik jól és akkor az ott hatalmas mínusz. Meg személyes véleményem, hogy CFet (ugyanez vonatkozik az SLIre) nem érdemes ilyen alacsony kategóriában kialakítani.
5/8 anonim válasza:
Akkor már miért nem 5800K-t veszel? Árban az is ott van, nagyon kicsivel még olcsóbb is, és CPU erőben majdnem az FX4170-et hozza.
dr. Bosko
Jelenleg úgy néz ki hogy az AM3+ba már nem jön semi a Vishera után, FM2-be viszont igen, így az jobban fejleszthető.
A sima CF-nek én sem vagyok a híve, de a dual graphics nem hülyeség.
6/8 A kérdező kommentje:
A fogyasztása miatt akarom a szorzózármenteset megvenni. És kb ez a konfig meddig fogja vinni a legújabb játékokat? 2-3 év várható?
2012. okt. 24. 17:55
7/8 A kérdező kommentje:
Elírtam, szorzózárasra gondoltam :D
2012. okt. 24. 18:00
8/8 Közveszélyes Kontár válasza:
hát ha jön bele új dual graphics páros és meg veszed akkor kibirhasa
de A10 és 6670 páros azért korlátozottan elég játékhoz
de persze jól elehet leni vele
én A10 el magában is böven elenék:D 2-3 évig is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!