DarkCR3W kérdése:
Milyen ATI VGA van ami valamivel jobb mint a Nvidia GF GTS450 de nem sokkal drágább?
Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 16:51
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Újonnan csak ilyen jön ki: [link]
Valamivel erősebb mint a gts450, de nem sokkal. Ha már megvan a gts450 akkor nem éri meg lecserélni erre.
3/8 anonim válasza:
HD7750 1GB DDR5, 24ezer, vagy még jobb a HD7770 30ezerért.
Jobbak minden téren, és nem sokkal drágábbak.
4/8 anonim válasza:
Én meg felcseréltem ebben a mondatban a kártyákat...."Valamivel erősebb mint a gts450, de nem sokkal."
5/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert most egy 9400GT-m van de már nem mennek el nagyon rajt a játékok ezért szeretném cserélni. A 6670-et néztem de Prohardver szerint nem jobb igaz csak néhány képkocka különbség van közöttük de más értesülésekből arról hallottam hogy ebben a kategóriában nem jók az NVidia videókártyák :/
2012. okt. 24. 17:11
6/8 anonim válasza:
A DDR5-ös 6670 jó az áráért, sokkal jobb mint a 9400GT.
De 24-ért a 7750 1GB DDR5 még jobb lenne.
Nvidia meg tényleg felejtős ilyen árban.
8/8 anonim válasza:
A CF azt jelenti hogy kettő van belőle összekötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!