Ez muszáj csinálni?
Tisztelt Panda Péter és felejthetetlen barátja Hart r2.0, mi is a probléma énvelem? Hogy már megint a normális hangváltás és a nem ide illő jelzők elhangzanak részetekről "ez a gyk már csak ilyen." vagy "Szakasztott idióta."
És még hogy én lennék, a nem ide illő!?
Már nem elírtam mi veled a gondom?
Szedjünk párat pontokba:
1. Az AMD szarozása a te háttértudásoddal
2. Játszod a szentet, ha valaki keményebben odaszól az akkor egyből egy bunkó, pedig ezt csak te váltod ki az emberekből.
3. Amint valaki nem ért veled egyet annak egyből indokolatlanul nagy arca lesz szerinted.
Ez csak pár példa az elmúlt két napi tevékenységedből.
Tisztelt Hart r2.0 egyáltalán nem játszom a szentet, csak megpróbálok normálisan kommunikálni. A nagy arc jelző a tisztelt válaszolónak szolt aki azt hitte, ennek az AMD konfignak [link] nincs ellenfele az inteles szegmensben. Nem , hogy elenfele de még felül is múlja.
Alaplap MSI H61M-P20 (G3) 1 db 10.731 Ft
Processzor Intel Core i5-2320, 4x 3.00GHz 1155 1 db 32.990 Ft HP
Memória KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz 1 db 4.585 Ft
Videókártya MSI R7850-1GD5/OC HD7850 1GB GDDR5 PCIE 1 db 47.499 Ft
Merevlemez TOSHIBA 500GB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA050 1 db 13.386 Ft
Optikai egység NEC AD-5280S-0B Fekete 1 db 4.444 Ft
Ház SHARKOON Vaya 1 db 8.483 Ft
Táp CHIEFTEC CTG-450-80PB 450W 1 db 11.545 Ft
Persze, hardveraprós procival...
Ott FX8120 is van újonnan 30-ért.
Egy hasonlat:" A vélemény az olyan, mint a segglyuk: Mindenkinek, van, de senki sem kíváncsi a másikéra."
Ezt azzal egészíteném ki, hogy amit valaki leír válaszként, az nem kőbevésett szentírás. Jó esetben egy javaslat, amit a kérdező vagy megfogad, vagy nem.
Persze , tudom, hogy ezen az oldalon a véleményformálás ami számit, éppen ezért a hasonlatom egy kicsit sántít, de nem kell ezt ilyen véresen komolyan venni.
Valaki lepontoz? És akkor mi van? Sz@rni rá, legyen vele boldog. A személyeskedő hangvételről meg annyit, hogy néhány kivételtől eltekintve, sokan álca mögé rejtőzve osztják, vagy éppen kapják a hideget-meleget. Nem furcsa egy kódszám vagy egy mozaikszó- val vitázni. Ez nem személyeskedés. Akit negatív felhanggal megszólítanak, és ezen megsértődik, azt gyermeteg dolognak tartom. Ahány ember annyi vélemény. És ha az a vélemény nem egyezik a tiéddel akkor sem benned, és sem a másikban nincs hiba.
Ennyit szerettem volna elmondani.
ezt a konfigot ilyen nagy számnak tartod hogy még ide is belinkeled?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!