Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Össze raknátok nekem egy...

Össze raknátok nekem egy gépet amin maxon fut a World of Tanks olyan 70-110 fps körül és nem kerül többe mint 130 ezer forint? És ha összeraktátok akkor írjátok is le értelemszerűen

Figyelt kérdés
És ha összeraktátok akkor írjátok is le ide értelemszerűen... Ezzel a játékkal tudok igazán úgy kockulni és íg
2012. okt. 23. 19:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
66%

# 14

Egy a gond a gépeddel, hogy a legolcsóbb s1155-ös i5 is 44k-tól kezdődik. :)

Szóval igen, mindig az általam és az első válaszoló által ajánlott gép a legjobb a kérdezőnek. És itt lehet befejezni az Intel fanboyságot, mert nem látsz már a kék színtől.

2012. okt. 23. 21:11
 22/33 anonim ***** válasza:
52%

"És mégis miért, azért mert én nem játszadozok más pénzével"

Miért más igen? Igen, mert AMD-t ajánlott, és az ugye nem jó? Az érveid meg röhejesek.

Az meg, hogy itt játszod a szentet megint vicc, hisz te mondod mindenkire, hogy nagy arcú, meg mit képzel magáról csak azért mert nem ért veled egyet.

Az alpári szavakat a te stílusod meg kihozza az emberből, nem alaptalanul. Persze te vagy itt a legnagyobb hozzáértő, kíváncsi lennék azért, hogy mennyit tudsz pl Panda Péterhez, vagy Harthoz képest.

"Egy a gond a gépeddel, hogy a legolcsóbb s1155-ös i5 is 44k-tól kezdődik. :) "

Ő úgy gondolta, hogy a CPU-t hardverapróról vegye meg a kérdező.

2012. okt. 23. 21:12
 23/33 anonim ***** válasza:
6%

Ezek a procik ugyan onnan vannak beszerezve ahonnan az IPON vagy a pcland.hu csak annyi különbséggel, hogy itt reálisak az árak.

[link]

2012. okt. 23. 21:27
 24/33 anonim ***** válasza:
43%
Akkor egy ilyen "boltban" mennyibe kerülhet egy fx-6100?? Már az az érzésem, hogy "lehullottak azok a procik a kamionról" Mi van, ha kérdező nem szeretne használtan vásárolni? És lehetne szelídebben is konfigurációt ajánlani, mert a tied se jobb, mint amit a többiek ajánlottak. Ráadásul ezt a procit te nem fogod tuningolni (bár ez lehet csak nekem szempont).
2012. okt. 23. 21:34
 25/33 TheMizery ***** válasza:
24%
ez a lec23.atw.hu kajak nem kamu?:o
2012. okt. 23. 21:37
 26/33 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
17%

OEM proci szóval pár ezer még egy OEM hütö

aztán fent ál a veszélye a garancia susmuknak

talán lehetséges hogy a válaszoló aki ajánlja ezt a hardverapro s boltot az kapcsolatban áll velük szóval ez az ok amért ajánlja:)

2012. okt. 23. 21:41
 27/33 TheMizery ***** válasza:
0%
hat nem tom, de ennyiert mar megfontolnam, h majd a gepbe i5 ost vegyek fx 6100 helyett, hutom meg van.. ha jo ra.xd
2012. okt. 23. 21:49
 28/33 anonim ***** válasza:
17%
Én nem vennék ilyen tömeges eladótól. Tehát aki 20 processzort árul egyszerre, gyanúsak ezek.
2012. okt. 23. 21:49
 29/33 anonim ***** válasza:
7%
Tisztelt Közveszélyes Kontár kérdezd már meg légy szíves Panda Péter barátodtól, hogy mit is jelent, ha valakinek a PH-n 578 pozitív és 0 negatív értékelése van.
2012. okt. 23. 21:53
 30/33 TheMizery ***** válasza:
24%
ja igaz, lehet ez a "leesett a kaminrol", "eltunt a fonok gepebol" kategoria.:d
2012. okt. 23. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!