Shadow087 kérdése:
Van egy Intel integrált vga-m, és win xp alatt minden rendben ment vele. Quake 3 játékot is tudtam tolni rajta, de miután feltelepítettem a Win 7 64 bites op rendszert, egyszer csak fehér, vagy szürke háttér fogadott, valaki valami értelmes választ?
Figyelt kérdés
Már mindent megpróbáltam amit csak lehetett, de ugyanúgy fehér, vagy szürke a háttér. Hang az van, de kép az nulla. Várom a válaszokat. A VGA Intel GMA 3000. Az Intel accelerator driver is fel van pakolva. Lehet hogy egyszerűbb lesz vásárolni egy normális VIDEÓKÁRTYÁT. :D2012. okt. 22. 20:00
11/11 kukori17 válasza:
Én tudom hogy igazam van pl Win 8 on a cod 2 anélkül el se indul ! De megértem hogy nem értesz a gépekhez csak hajtod őket !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!