Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Csíkos és lefagy a képernyőm,...

Nixee20 kérdése:

Csíkos és lefagy a képernyőm, miért?

Figyelt kérdés
Ma vettem használtan egy ati radeon 9600 xt 128mb videókártyát, mivel van egy két játék, amit szerettünk volna játszani. Acerpowe s260 típusú gépünk van, másfél giga rammal és beépített 128as videóval. Beraktam a videókártyát, rákötöttem a monitort, és az újraindulás után csíkos lett a kijelző, a windows nem tölt be, lefagy. Mi lehet a baj?
2012. okt. 22. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
A videokártya.
2012. okt. 22. 19:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Esetleg bővebben kifejtenéd ezt? Válaszodat előre is köszönöm.:)
2012. okt. 22. 20:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért fagy le a gép és csíkoz mert hibás a videó kártya amit vettél. Én így elsőre a kártya memóriájának hibájára alapoznék amit otthoni körülmények között lehetetlen javítani a szervizek pedig nem vállalják. Annyit tudsz tenni, hogy vissza viszed annak akitől vetted és vissza kéred a pénzed. Ezt tedd meg minél előbb. Ja és bocsi, hogy nem fejtettem ki részletesen de siettem.(Előző vagyok.)
2012. okt. 23. 02:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Jaj még azt lehagytam, hogy okozhatja tulmelegedés is mielőtt bárminek neki fognál ellenőrizd le, hogy nem-e melegszik a kártya. Ezt meg tudod tenni a nélkül, hogy betöltene a win. Annyit kell tenned, hogy amikor lefagy akkor kikapcsolod és rá teszed a kezed a kártyára. Ha nagyon meleg akkor csak a hűtéssel van baj az pedig otthon is javítható.
2012. okt. 23. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!