Újra lett telepítve a gépem, de nincs hang. Mit tegyek? (bővebben lent)
elöször is köszönöm annak aki segít és normális válaszokat ad.
Kb 2 hete újra lett telepítve a számítógépem, de nincs hang rajta, és nem úgy értem,hogy pl nem dugom be a hangfalat hanem,h valami hiányzik a gépről ami kell hozzá..de én ehhez nagyon nagyon hülye vagyok és nem értek. Hívtunk szerelőt de nem jött ki, pedig megígérte és most már a telefont se veszi fel. Nagyon nagyon megköszönném ha segítenétek, és egy linket is küldjetek,hogy honnan tudnám letölteni a programot lehetőleg ingyen.(köszi) windowsxp-m van és ezt írja (azt hiszem de csak azt hiszem ez a hangkártya azonosítója vagy száma : PCI\VEN_1106&DEV_3059&SUBSYSF6141565&REV_50\3&13C080C5
Előre is köszönöm a segítséget, nagyon nagyon fontos lenne. köszönöm :)
Hiányzik a hangkártya illesztő program.
A hangkártya típusa kellene nem a száma.
Ha megvan a típus csak írd be a google-ba a típus nevét és azt hogy illesztő program letöltése(pl.: AC97 hangkártya illesztő letöltés) és a megjelenő utasításokat kövesd így kb. 15 perc alatt meg is szólal a géped!
letöltöd az aida64 et
feltelepited
elinditod
és már meg is látod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!