Laptop probléma, ki tud segíteni?
Vadonatúj, windows vistás HP Compaq 6730s laptopról van szó. Egyszerűen folyton lefagy. Feltettem rá vírusirtót és böngészőt (avast & firefox), ezekkel semmi probléma nincs. Ma tettem rá MSN-t is, ezt azonban nem viseli el, akárhonnan töltöm, több telepítővel is próbálkoztam. És nem csak az MSN-nel van így, néha "csak úgy" is megfagy, ez úgy néz ki, hogy az egérmutató ott és úgy marad, ahol és ahogyan a fagyás pillanatában volt. Ilyenkor nem segít a Ctrl+Alt+Delete sem, nem reagál semmire. A főkapcsolón kell ilyenkor kikapcsolni (Power gomb), és mikor újra bekapcsolom, elvégez valami konzisztenciális ellenőrzést.
Ez mi lehet? Tegnap vettem, van rá 1 év garancia, ez garanciás eset, vigyem vissza? Vagy HP márkaszerivzbe vigyem, ott is vállalják a garanciális javítást? Viszont most elutazom, és csak augusztus végén tudok ezzel foglalkozni, ez ugye nem lesz gond a szervizben, hogy nem rögtön jelentkezem?
HP senki nem ajálna, miért vettél mégis azt?
Na mindegy, az a lényeg:
Milyen OP rendszer van benne?
Szervizbe el tudod vinni? Ha igen, akkor most és kb. 1 hónap múlva megkapod, nem kell ott lenned.
Sajnos nem tudok intézkedni hétfőn, mert nem vagyok pesti, és már kora délután elutazom. Csak utána tudom elintézni :(
Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!