Tudtok ennél jobb videó kártyát? (többi info lentt)
Na szóval van nekem egy gépem és abban ki akkarom cserélni a videó kártyát 40000FT om van rá linkelnétek jobb videó kártyákat amik jobbak az enyémnél kompaktibilis az alaplapomal ugy értem hogy rá lehesen csatlakoztatni könyen.
mostani gépem:
Intel Core i5-2500K Sandy Bridge, 3.3GHz, 4mag, 6MB cache,
3.7GHz turbo frekvencia, szorzózár mentes processzor
alaplap ASUS P8Z68-V LX SATA-3/6G & USB 3.0, PCI Express 3.0 támogatás
memória 8GB Corsair Vengeance DDR3 1600MHz
winchester 2TB Western Digital WD20EARS 64MB
grafika ASUS GeForce GTX 560 1GB DDR5
ház Thermaltake V3 Black Edition
tápegység Chieftec iArena 500W
optikai meghajtó SONY AD-7280S 24x DVD-író
Nem kevertem össze :) passmark-ot néztem abban 10%al jobb a 7850 csak
" passmark-ot néztem"
Az egész itt bukott akkor meg :)
Ettől független GTX 560-at HD 7850-re cserélni nem sok teljesítmény javulással kecsegtet.
Egyébként a GTX 660 Ti max fogyasztása ugyanannyi, mint a sima GTX 560-nak (150W TDP). Erre talán még értelme is van cserélni, mert több, mint másfélszer gyorsabb! Ha találsz jó vevőt az 560-ra és ahhot hozzá tudsz még tenni, akkor jó befektetés lehet az is (A 660Ti sztem hozza is egy GTX560 SLI teljesítményét, kiszámíthatóbban és fele fogyasztással).
Persze ha a GTx560-nal más terved volt, vagy a 40k-ba beleszámítottad az eladást is, akkor tárgytalan az ötletelésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!