Mi lehet a gond, miért nem futnak tökéletesen a játékok?
Az lenne a problémám, hogy most vettem egy új processzort és egy hűtőt, de valahogy nem látom az akkora különbséget, vagy valami gyenge a gépbe vagy én nem tudom már.
Gépem:
Intel Core 2 Quad Q8300 2.5Ghz (Felhúzva 3.2Ghz és Arctic Cooling Freezer pro 7 rev 2)
4x1GB DDR2 800mhz
200GB Hitachi merevlemez (100/100 as telj. kond.)
Gainward HD4850 512MB
Gigabyte P35-DS3 rev 2.0
Ez lenne az és eddig Intel Celeron Dual-Core E3300 -am volt és egy kicsivel jobb ez.
Játékok:
Call of Duty Black Ops <-- Hát alap grafikán laggolgat és ha fullra felveszem akkor is, minden variációt kipróbáltam és csak nagy térben van fps laggom.
Battlefield 3 <--Auto grafikán ugyanúgy laggol nagy térben mint low grafikán
Need For Speed - The Run <-- Ez is laggol de mivel ebben 30fps-es korlát van még a legalacsonyabb grafikán is 20fps az átlag.
Az operációs rendszerem az a Windows 8 Pro 64bit.
Mi lehet a probléma, hogy ilyen a gépem? (Black Opsnál a vidikari megvan simán nem lehet az a probléma, szerintem a vidikari elég erős.)
Válaszokat előre is köszönöm!
Ajánlott lecserélni a videókártyát 1GB GDDR5 -re !
RAM-ot megint lehet cseréltetni 1333MHz vagy nagyobb-ra, illetve azis DDR3 legyen.
A legfontosabb inkább Windows 7 Ultimate 64bit-et pakolj fel mert a Windows 8 jobban leterhel mindent .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!