S. O. S. Nem működik a hang a gépemen? (lent)
Tegnap még semmi baja nem volt, aztán kikapcsoltam, és most be, és semmi. Egy filmet akartam vagyis akarok megnézni, és furcsa volt, hogy nem szól a hang, aztán gondoltam, hogy talán az elején nincs is, de aztán elkezdtek az emberek tátogni. Ha rákattintok a jobb alsó sarokban arra a hangszórócskára be se jön, ha pedig a start menübe megkeresem a hangerőszabályzót, csak 2 szabályzót ad ki, valami felvételnek. Fejhallgatót szoktam használni, ami fel is van telepítve, van rajta mikrofon, az működik, de a hang nem. És a a MediPlayer-en akarok valamit hallgatni, egy hihetetlenül hosszú szöveget ad, ki, gondolom a hibáról.
Nem tudok angolul, csak egy pár szót, és nem is értek nagyon az ilyen dolgokhoz, szóval kérlek segítsetek!
Előre köszönöm!:)
Bocsi, hogy azt írtam, hogy hülyeség, ugyanis visszaállítottam aznap a naptárat egy héttel visszábbra, és semmi. Aztán írtam neked a kommentet, majd észrevettem, hogy még nem állítottam vissza. Visszaállítottam az aznapi dátumra újra, és megjött a hang..:D
Ez egy kicsit nekem fura, de végül is a lényeg, hogy mindent hallok:D
Még egyszer bocsi és köszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!