Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » CSX 1GB DDR3 1333MHz ramról...

CSX 1GB DDR3 1333MHz ramról mi a vélemény?

Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 23:36
 1/2 Komplikato ***** válasza:
Mondjuk ez nem egy konkrét típus, de a CSX ramokkal ellentétben sok húúú de márkás tuningrammal, soha nem volt gond. ment minden alaplapban és notebookban ahogy kellett. Azt hiszem egyedül tőlük láttam hitelesített Apple gépekbe való ramokat itthon.
2012. okt. 21. 00:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Igazából pont a RAM az a hardver, aminél a legkevésbé számít, hogy milyet veszel (ha nem vagy tuningőrült). Egy mezei Kingmax-szal sincs gond, sőt sztem azzal van a legkevesebb kompatibilitási probléma és az 5 év gari sem rossz. Nekem egyszer volt egy CSX DDR2-1066-os párom 1 napig, mert ki kellett cseréletnem (ha be volt kapcsolva az energiagazdálkodás, akkor újraindult a gép boot után rögtön, persze kikapcsolt CnQ mellett ment rendesen). Mondjuk ebből sem kell messzemenő következtetéseket levonni, de szerintem kár cicomás, "hűádemárkás" drága RAM modulokat venni mert nem lesz tőle gyorsabb a gép!
2012. okt. 21. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!