DVD lejátszás közben akadozik. Mi lehet a baj? (lent részletesen)
Figyelt kérdés
Néhány hete nem használtam a gépem DVD meghajtóját. Most viszont betettem egy DVD- t, ami lejátszás közben nagyon akadozik. Egyszer a gép az akadozástól újra is indult. A DVD nem volt karcos, mivel hanglemezek is eléggé szaggatnak lejátszás közben. Mi lehet a baj?
POWERDVD 5.0 van a gépemen, de Media Player is ugyanezt csinálja.
2009. aug. 7. 20:33
1/3 anonim válasza:
Vagy bekoszolódott a leolvasófej, vagy kezdi megadni magát.Az előbbit még lehet orvosolni.
2/3 A kérdező kommentje:
betettem a tisztítólemezt, de nem látom nagyon jelét, hogy javulna. Próbálgatom még, hátha :S
2009. aug. 7. 21:03
3/3 A kérdező kommentje:
Nem a lejátszófejjel van a gond, a gépem 2 oprendszeres és Vistán minden tökéletesen működik. Vistát viszont sose használom és nem akarok minden DVD- zésnél és zenehallgatásnál oda átmenni. Valami más 5let?
2009. aug. 7. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!